Rólam

"Ahhoz, hogy valami elkészüljön, tudás kell.
Ahhoz, hogy mindez átlagon felüli legyen, szenvedély."

Bauer Petra vagyok tartalomkészítő, szövegíró és webdesigner.

Szenvedélyem a munkám, mely által arra törekszem, hogy megbízóim örömüket leljék az elkészült képi és szöveges tartamaikban, weboldalaikban, s mindemellett profitot is termeljenek általuk. Így biztos lehetsz benne, hogy a rám bízott projektek lelkiismerettel és teljes odaadással készülnek. Mert csak így lehet valódi dolgokat létrehozni. Szívvel-lélekkel.

Az általam tervezett weboldalak WordPress alappal rendelkeznek és mindegyiket úgy tervezem meg, illetve alakítom ki, mintha saját magamnak készíteném, ezáltal ha csak egy minimális kétségem is támad valamelyik elemmel kapcsolatban, az biztos, hogy addig dolgozom rajta, amíg összhangban nem lesz az egész honlappal. Számomra a legfontosabb, hogy Te elégedett legyél és egy olyan honlapot kapj kézhez, melyet nem csak könnyedén tudsz kezelni, de Te magad, a márkád szelleme is benne legyen.

30-as újratervezőként külön öröm számomra, ha olyanoknak segíthetek, akik nem félnek az álmaikat követni, s nagyon inspiráló ezen tervek megvalósításában a segítségükre lenni. Hiszen ezáltal valamennyire én is egy új kezdet részese lehetek, mely öröm, bizalom, elismerés.

Az útkeresésem közben szerencsésnek mondhatom magam, hogy a szövegírásban is gyakorlatot és tapasztalatokat szerezhettem, így amennyiben a szövegezéssel támadna gondod, abban is szívesen segítek.

Végezetül pedig a különböző részterületek, mint például a Facebook, Instagram oldalak kezelésében, egységes Instagram feed kialakításában is számíthatsz rám, hogy Neked már csak a vállalkozásod sikeressé tétele legyen a feladatod.